Telèfon: 936 921 130   Mail:

cat valls esp valls

Búsqueda - Categorías
Búsqueda - Contactos
Búsqueda - Contenido
Búsqueda - Servidor de Noticias Externas
Búsqueda - Enlaces Web
VM - Search, Virtuemart Product
En nuestra Tienda
logowebCAT
la seva compra
Carret buit

Política de Privacitat

El lloc web, info@farmaciavallsonline.cat , (d'ara endavant, el “Lloc web”) és propietat de l'empresa FARMÀCIA MERCEDES VALLS MAYNOU (d'ara endavant L'EMPRESA), amb domicili social en AVD CATALUNYA, 17, 08290, CERDANYOLA DEL VALLS, BARCELONA, C.I.F 37587053Q, i correu electrònic info@farmaciavallsonline.cat, en compliment del que es disposa en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, en el RD 1720/2007 de 21 de desembre i restant normativa d'aplicació, l'informa que:

1. Totes les dades de caràcter personal facilitades a l'EMPRESA seran tractades d'acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal i el RD 1720/2007 de 21 de desembre, i quedaran incorporades en el fitxer USUARIS DE LA WEB, degudament registrat en l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.

2. Les dades són recaptades per a l'administració general i manteniment de la web, resolució de consultes o reclamacions de clients i usuaris, gestió de les comandes o encàrrecs realitzats a través de la pàgina web, informació sobre ofertes i nous productes.

3. Sempre que l'Usuari no s'oposi expressament, procedirem a remetre-li informació comercial relacionada amb els serveis de l'EMPRESA, Si no desitja rebre publicitat pot indicar-ho via email en l'adreça electrònica: info@farmaciavallsonline.cat

4. L'EMPRESA es compromet a protegir la informació confidencial a la qual tingui accés.

5. L'Usuari certifica que és major de 14 anys i que posseeix la capacitat legal necessària per a la prestació del consentiment quant al tractament de les seves dades de caràcter personal i tot això, de conformitat amb l'establert en la present Política de Privadesa.

6. L'Usuari podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició sobre les seves dades personals així com el de revocació del consentiment per qualsevol de les finalitats abans assenyalades, enviant a l'EMPRESA carta degudament signada a la nostra adreça postal o electrònica on constin clarament les dades de contacte, a la qual haurà d'acompanyar-se fotocòpia del seu DNI/NIF o document que acrediti la seva identitat.

7. L'Usuari autoritza al tractament automatitzat de les dades personals subministrades en els termes indicats quan en consignar les seves dades, accepta aquesta POLÍTICA DE PRIVACITAT.

generalitat

Utilitzem Cookies pròpies i de tercers per facilitar-li la navegació i mostrar-li informació relacionada amb les seves preferències. Si vostè tanca aquesta finestra i/o si contínua navegant, considerarem que accepta el seu ús. No obstant això, si ho desitja pot canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Accepta l'ús de Cookies per aquest lloc web?