Telèfon: 936 921 130   Mail:

cat valls esp valls

Búsqueda - Categorías
Búsqueda - Contactos
Búsqueda - Contenido
Búsqueda - Servidor de Noticias Externas
Búsqueda - Enlaces Web
VM - Search, Virtuemart Product
En nuestra Tienda
logowebCAT
la seva compra
Carret buit

Preus i disponibilitat

Tots els preus de la nostra tenda inclouen IVA. Les comandes sempre són ateses per rigorós ordre de recepció.

Si s'esgotessin les existències d'un producte sol·licitat, ens posarem en contacte amb el client per acordar els nous termes d'enviament. En aquest moment el client pot decidir si segueix o anul·la la comanda.

Terminis de lliurament

Al moment de la confirmació del pagament, la seva comanda passarà a ser processada i remesa en un termini màxim de 48 hores.

Despeses d'enviament

L'agència de transport serà privada (Typs@, Nacex, Seur, Mrw, etc.) garantint que els nostres enviaments arribaran sempre als clients amb les màximes garanties en el transport.

TARIFA DE PREU D'ENVIAMENT: Tarifa Plana 5,95€ iva inclòs.*

Si la compra supera els 60€ nets, l'enviament serà gratuït.

*Recollida a la nostra tenda física: gratuïta.

 

 

 

Garanties i devolucions

La nostra empresa no es responsabilitza dels danys produïts pel mal ús dels articles adquirits o pels produïts pel desgast propi del seu ús.

El client disposa de 14 dies hàbils per exercitar el seu dret de desistiment. Aquest termini és per desistir, comunicar la intenció de devolució del producte. Una vegada passat aquest termini, si no existeix cap notificació, no es retornarà els diners de cap article. Abans que acabi aquest temps, l'import del producte es retornarà sempre que aquest sigui retornat en les mateixes condicions de presentació (embalatge, etiquetatge i perfecte estat de conservació) en les quals es va lliurar per part de la nostra empresa. El client, no obstant això, es farà càrrec dels costos de devolució del producte.

No es canviarà cap article deteriorat pel mal ús del client. L'usuari ha de seguir correctament les indicacions del fabricant i respectar les mesures de seguretat mínimes. Així mateix, tampoc serà canviat cap article que no vingui en el seu embalatge original, amb tots els accessoris, manuals, documentació i factura en perfectes condicions. Si us plau, conservi l'embalatge original mentre duri el període de garantia del producte.

La devolució de productes sempre serà a càrrec del client. Només en el cas que la devolució correspongui a defectes de fabricació, o defectes del producte, la nostra empresa assumirà les despeses de reexpedició del nou material.

En el cas que la devolució correspongui a causes alienes a aquesta empresa, les despeses ocasionades per la reexpedició seran a càrrec del comprador.

En cas de producte defectuós, el venedor haurà de procedir, segons correspongui, a la reparació, substitució, rebaixa del preu o resolució del contracte, gestions que seran gratuïtes per al consumidor i usuari.

Abans de procedir a la devolució de qualsevol producte, posa't en contacte amb nosaltres a través de correu electrònic ( ) indicant-nos el motiu de la devolució i un telèfon de contacte. El departament d'atenció al client de la nostra empresa es posarà en contacte amb tu per acordar la manera en què s'efectuarà aquesta devolució.

NOTA IMPORTANT: DANYS DEGUTS Al TRANSPORT. En cas de detectar una incidència en el lliurament, s'haurà de notificar la seva reserva directament en l'albarà de lliurament i notificar-ho per escrit abans de les 24 hores següents al lliurament, tret que el dany fos evident, en aquest cas la reclamació haurà de fer-se al moment del lliurament, expressant-ho en l'albarà de lliurament. Transcorregut aquest termini no s'admetrà cap reclamació.

Formes de pagament

A la nostra pàgina web pot realitzar el pagament de les seves comandes amb qualsevol de les següents opcions:

Targeta de crèdit: A través d'una passarel·la de pagament segura gestionada pel propi banc podrà realitzar el seu pagament amb targeta, de forma immediata i amb totes les garanties de seguretat. Una vegada finalitzat el procés, automàticament ens constarà com pagat pel que processarem la seva comanda de forma immediata.

Pagament Mitjançant PayPal: se li redirigirà a la pàgina de PayPal perquè s'identifiqui amb el seu usuari i contrasenya i faci efectiu el pagament. S'afegeix un 3% més al preu per l'ús d'aquest servei.

Contra reemborsament: Vostè farà efectiu el pagament al repartidor quan rebi la comanda. Pagarà 4 € addicionals per l'ús d'aquest servei.

generalitat

Utilitzem Cookies pròpies i de tercers per facilitar-li la navegació i mostrar-li informació relacionada amb les seves preferències. Si vostè tanca aquesta finestra i/o si contínua navegant, considerarem que accepta el seu ús. No obstant això, si ho desitja pot canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Accepta l'ús de Cookies per aquest lloc web?